Wie zijn wij?

 Leer ons kennen.

Wie zijn wij?
Duros is een creatief bedrijf dat duurzame oplossingen bied voor uw kantoor en sanitair. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van complete leefruimtes en toilet units die voorzien zijn van bewezen duurzame producten. Denk hierbij aan watervrije urinoirs, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en energie zuinige verlichting.
Waarom Duros?
Naast de wereld een betere toekomst bieden ook nog besparen op grondstoffen en exploitatie-kosten? Dit is realistisch haalbaar en bij ons vaak ook nog voordeliger in realisatie door nauwe samenwerking met onze bouw en installatie groep. Ook renovatie of een facelift behoord tot de mogelijkheden.
Informatie
Maak gerust een afspraak voor oriëntatie, ontwerp of offertes. Duros werkt nauw samen met duurzame partners op gebied van bouw, installatie en interieurbouw
Onze klanten
Van kleine horeca gelegenheden tot vliegvelden, op grote en kleine schaal kunnen we besparen op grondstoffen en exploitatie kosten. Van luxe nieuwbouw van toiletunits tot facelift van een simpel toilet. Ook leveren wij service en producten aan bestaande units.