Uridan waterloze urinoirs onderhouden

3 stappenplan onderhoud

U heeft de overstap gemaakt naar onze duurzame toiletsystemen en wilt natuurlijk dat deze optimaal blijven functioneren. Door Uridans 3-stappenplan te volgen, kunt u eenvoudig uw waterloze urinoirs onderhouden. Zo blijft u ook op de lange termijn genieten van de voordelen van ons sanitair. 

1. Dagelijkse schoonmaak

Het sanitair van Uridan kan gemakkelijk worden schoongemaakt met uriCLEAN. Spray simpelweg dagelijks het urinoir in met uriCLEAN en neem af met onze microvezeldoek. Het lotuseffect van uriCLEAN zorgt ervoor dat urine zich niet hecht aan het oppervlak, met een blijvend fris urinoir als resultaat. 

2. Bijvulling

Vul Uridans waterloos urinoir 1 tot 3 maandelijks aan met uriLOCK. Dit gepatenteerde product zorgt voor een vloeistofafdichting, waardoor het sanitair geurloos blijft. uriLock is volledig biologisch afbreekbaar. 

3. Onderhoud

Voor het grovere onderhoud bevelen we u uriSTRONG aan. Deze dieptereiniger is ideaal voor zware en hardnekkige vervuilingen en afzettingen in sanitaire ruimtes. uriSTRONG verwijdert ook kalk en urineaanslag.

De aanbevolen toepassing is 3 tot 6 keer per jaar.

Informatie watervrij sanitair

Uridan Informatiefolder

Meer weten over onze selectie Uridan design sanitair? Download dan gratis onze informatiefolder.

Uridan Informatiefolder

U kunt onze Uridan folder direct downloaden, nadat u uw gegevens hier heeft achtergelaten.

Door deze te downloaden, zult u tevens een aantal opvolgmails van ons ontvangen met meer waardevolle informatie over onze producten.