Pylon

Het Pylon waterloos urinoir is mogelijk het meest ‘funky’ ontwerp van Uridan, speciaal gemaakt voor clubs, pubs, restaurants en hotels die op zoek zijn naar een modernere uitstraling. Dit eenvoudig, maar geavanceerde urinoir is verkrijgbaar in twee hoogtes: Pylon Midi en Maxi. De Pylon is bijzonder veelzijdig, omdat het urinoir over bestaande rioolleidingen kan worden geïnstalleerd, wat zorgt voor een hoop kostenvoordelen.

Uridan - Pylon waterloos urinoir

Materiaal

Glassfiber reinforced plastic (GRP)

Dimensies

Midi 815 x 335 x 412 mm

Maxi 940 x 335 x 412 mm

Installatie

Verticaal

Kleuren GRP

Jetblack, Telegrey2, White

+ alle RAL kleuren

Ervaringen

Wart de GoedeDolfinarium Harderwijk
Lees verder
"Wij zijn erg tevreden over de waterloze urinoirs van Uridan! In 2012 zijn de urinoirs door Duros op ons park geïnstalleerd en de ervaring is dat ze zeer eenvoudig schoon te houden zijn. Daarnaast heeft Duros door de jaren heen bewezen altijd proactief betrokken te zijn tov het periodieke onderhoud aan de urinoirs en denken ze me onze organisatie mee."
Gideon LoerakkerCafé de Ceuvel
Lees verder
"Bij ons op de Ceuvel is duurzaamheid de kern van het bedrijf. Als je dan een mogelijkheid hebt om water te besparen dmv eenvoudigen oplossingen, dan kiezen we daar altijd voor. Als je de Uridan urinoirs correct schoonmaakt met de bijbehordende middelen, dan werken ze fantastisch!"
KarelDe Kroonprins
Lees verder
"De installatie van onze Uridan urinoirs bij Amsterdams hotel De Kroonprins is van start gegaan! Wij hebben al 7 jaar de waterloze Uridan urinoirs op een andere vestiging van ons in Amsterdam. We zijn daar zeer tevreden mee. Het bespaart veel water en we hebben er nauwelijks onderhoud aan."
Previous
Next
Informatie watervrij sanitair

Uridan Informatiefolder

Meer weten over onze selectie Uridan design sanitair? Download dan gratis onze informatiefolder.