Captain

Het Captain waterloos vrouwenurinoir bevrijdt hen van lange rijen bij concerten en evenementen, waardoor ze een snelle oplossing is voor een eeuwenoud probleem. Dit waterloze urinoir voor vrouwen is perfect voor het huren van toiletten voor evenementen waar het waterverbruik + de wachtrijen moeten worden verminderd. De Uridan Captain is een hygiënisch alternatief, omdat er geen contact is met de unit en geen spoeling nodig heeft om te werken. Toiletpapier kan worden weggegooid in sensor-geactiveerde afvalbakken en privacy kan worden geboden door de units te installeren in cabines. 

Uridan - Captain waterloos vrouwenurinoir

Materiaal

Keramiek of Glassfiber reinforced plastic (GRP)

Dimensies

970 x 380 x 532 mm

Installatie

Verticaal

Kleuren keramiek

Wit

Kleuren GRP

Jetblack, Telegrey2, White

+ alle RAL kleuren

Captain waterloos vrouwenurinoir 3

Ervaringen

Wart de GoedeDolfinarium Harderwijk
Lees verder
"Wij zijn erg tevreden over de waterloze urinoirs van Uridan! In 2012 zijn de urinoirs door Duros op ons park geïnstalleerd en de ervaring is dat ze zeer eenvoudig schoon te houden zijn. Daarnaast heeft Duros door de jaren heen bewezen altijd proactief betrokken te zijn tov het periodieke onderhoud aan de urinoirs en denken ze me onze organisatie mee."
Gideon LoerakkerCafé de Ceuvel
Lees verder
"Bij ons op de Ceuvel is duurzaamheid de kern van het bedrijf. Als je dan een mogelijkheid hebt om water te besparen dmv eenvoudigen oplossingen, dan kiezen we daar altijd voor. Als je de Uridan urinoirs correct schoonmaakt met de bijbehordende middelen, dan werken ze fantastisch!"
KarelDe Kroonprins
Lees verder
"De installatie van onze Uridan urinoirs bij Amsterdams hotel De Kroonprins is van start gegaan! Wij hebben al 7 jaar de waterloze Uridan urinoirs op een andere vestiging van ons in Amsterdam. We zijn daar zeer tevreden mee. Het bespaart veel water en we hebben er nauwelijks onderhoud aan."
Vorige
Volgende
Informatie watervrij sanitair

Uridan Informatiefolder

Meer weten over onze selectie Uridan design sanitair? Download dan gratis onze informatiefolder.

Neem contact op

Fantastisch! U wilt graag uw bedrijf verduurzamen en hebt interesse in onze selectie watervrij sanitair van Uridan.

Via dit formulier kunt u uw vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Uridan Informatiefolder

U kunt onze Uridan folder direct downloaden, nadat u uw gegevens hier heeft achtergelaten.

Door deze te downloaden, zult u tevens een aantal opvolgmails van ons ontvangen met meer waardevolle informatie over onze producten.