Duros

Visie op duurzaamheid

Visie op duurzaamheid

Onze missie

Duros pleit voor waterloos sanitair. Want waarom water en daarmee kosten verspillen als het ook anders en beter kan? Duros’ visie op duurzaamheid staat voor (water)besparing, eenvoud, effectiviteit en design… Voor de toekomst!

Jeffrey van Cornewal

Toen ik een aantal jaren geleden voor het eerst in aanraking kwam met de producten van Uridan wist ik niet wat ik zag… Hoe is het mogelijk dat er nog steeds zoveel water verspild wordt, terwijl er zo’n mooi product voor handen ligt? Ik geloof dat we samen verantwoordelijk zijn voor het maken van betere keuzes voor een betere wereld. Waarom niet beginnen bij je sanitair? Ik denk graag met u mee over een passende oplossing en help u zo op weg naar duurzamer, efficiënter en stijlvoller sanitair. 

Via Linkedin houd ik u op de hoogte van mijn ontwikkelingen en samenwerkingen op het gebied van duurzaam sanitair. 

Jeffrey van Cornewal - visie op duurzaamheid
Informatie watervrij sanitair

Download gratis!

Uridan informatiefolder

Informatie watervrij sanitair

Uridan informatiefolder

Download gratis!