Duros

Lever- en retourbeleid

LET OP: Dit beleid geldt alleen voor de producten die wij verkopen in onze webshop. Voor ons lever- en retourbeleid omtrent ons sanitair, verwijzen we u graag naar onze algemene voorwaarden of kunt u contact opnemen via info@duros.nl.

Bedenktijd en Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vult u dit herroepingsformulier in en stuur deze per mail of per post (bij voorkeur inclusief de te retourneren producten) toe.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@duros.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@duros.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Onze gegevens

Duros 
Adres: Plantage 2, 3841 EL Harderwijk
Email: Info@duros.nl
Telefoon: +31 341870044
KVK: 76141772